Hjælp til din virksomheds bilflåde på vejen

Som virksomhedsejer kan det være en udfordring at sikre, at bilflåden altid er køreklar. En enkelt bil med mekaniske problemer kan føre til forsinkede leverancer, utilfredse kunder og tabt indtjening. Det er her, at akut vejhjælp til erhvervskøretøjer kommer ind i billedet.

Som Københavns Autohjælp tilbyder vi akut vejhjælp til virksomheder, der ønsker at sikre sig hurtig og effektiv hjælp til deres biler og varevogne på vejen. I denne artikel vil vi beskrive, hvad vores erhvervsrettet vejhjælpsabonnement indebærer, og hvorfor det kan være en fordel for din virksomhed at tegne en sådan aftale.

AKUT VEJHJÆLP

BILLIGT OG HURTIGT

DEDIKEREDE OMRÅDER

ERFARNE CHAUFFØRER

Professionel og pålidelig vejhjælp

Københavns Autohjælp har mere end 20 års erfaring med at yde hjælp til bilejere i København og omegn. Vores professionelle teknikere har den nødvendige ekspertise og udstyr til at udføre forskellige former for vejhjælp på stedet. Vi har specialiseret os i at yde hjælp til erhvervskøretøjer, og vi ved, hvor vigtigt det er at få dem hurtigt tilbage på vejen igen.

Tegn dit eget vejhjælpsabonnement med Københavns autohjælp

Ved at have et fast abonnement hos os, får du effektiv vejhjælp på stedet til en fast lav pris. Udover dette kan du tilføje ekstra services til abonnementet, som du har brug for. På den måde betaler du kun for det, du har behov for.

Det er nemt at oprette et abonnement med Københavns autohjælp.

Akut vejhjælp til erhvervskøretøjer

Hvis en af din virksomheds biler eller varevogne oplever mekaniske problemer eller et havari på vejen, kan vi yde akut vejhjælp mod betaling. Vores responstid ved akut vejhjælp under normale omstændigheder er cirka 60 minutter. Vi har åbent 24/7, så du kan altid ringe til os for at få hjælp.

Vi forsøger altid at udbedre skaden på stedet, men hvis det ikke er muligt, tager vi det beskadigede udstyr med til vores værksted, hvor vi kan udføre reparationer og vedligeholdelse. Vores team af erfarne teknikere har ekspertise i at reparere en bred vifte af udstyr, herunder elektronisk udstyr, mekanisk udstyr og hydraulisk udstyr.

Hos vores virksomhed har vi dedikerede og erfarne medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med enhver udfordring, du måtte have med dit udstyr. Vi forstår vigtigheden af pålideligt udstyr for din virksomheds succes, og vi er dedikerede til at sikre, at dit udstyr fungerer optimalt til enhver tid.

SKAL BILEN SKROTTES?

Så skal du huske at give os et kald. Vi er nemlig et af de virksomheder i Danmark med de allerhøjeste skrotpræmier. Hos Københavns Autohjælp køber vi skrotbiler som en naturlig forlængelse af vores akut Autohjælp service.

ER BILEN GÅET I STÅ?

Vil din bil ikke starte, er den gået helt i stå, eller ser du et rødt advarselstegn? Der kan nemlig være flere årsager til det, og nogle gange kan vi hjælpe dig til at få gang i bilen igen ved blot at rådgive dig via telefonen. Ring til os og få hjælp nu.