Køreskole i Ballerup

Quick Trafikskole er en køreskole i Ballerup, der tilbyder billigt kørekort.

Hos Quick Trafikskole kan du få mere end bare dit kørekort - du kan også lære at køre trygt og sikkert og samtidig lære vigtige færdigheder i trafikken. Hvis du ønsker at bestå prøven hurtigt, tilbyder de et lynkursus, der får dig igennem på kun få uger!

Quick Trafikskole garanterer kvalitetsundervisning, og der lægges stor vægt på personlig instruktion. Dette opnås gennem små klasser, hvor du lærer at køre bil af erfarne og kompetente instruktører, der kan tilbyde et kursus, hvor der er fokus på sikkerhed i trafikken.

Køreskolen er centralt beliggende i Ballerup og adressen er Bydammen 1H. 2750 Ballerup. Her kan du også gå til teoriundervisning, som tilbydes flere gange hver måned.

Quick Trafikskole har eksisteret siden 2008. Deres kørelærere har mellem 8-14 års erfaring med en høj beståelsesprocent. Du får derfor ikke kun et kørekursus med optimale chancer for at bestå første gang, du får også en instruktør og kørelærer, der garanterer dig en sikker og behagelig oplevelse.

Det er ikke nemt at vælge køreskole i Ballerup, derfor tilbyder Quick Trafikskole gratis introaftener, hvor du har mulighed for at se deres lokaler og møde kørelærerne. På introduktionsaftenerne bliver hele kørekortprocessen forklaret, og du har også mulighed for at stille spørgsmål.

På den første aften møder du personligt op og bliver introduceret til hele uddannelsen. Derefter kan du komme i gang med dine første teorilektioner.

Quick Trafikskole består af et lille team af erfarne kørelærere, som går op i kvalitet og grundig undervisning. Hvis du ønsker et billigt kørekort, hvor der er fokus på professionelle og grundig undervisning, så kan du trygt vælge køreskolen i Ballerup.

SKAL BILEN SKROTTES?

Så skal du huske at give os et kald. Vi er nemlig et af de virksomheder i Danmark med de allerhøjeste skrotpræmier. Hos Københavns Autohjælp køber vi skrotbiler som en naturlig forlængelse af vores akut Autohjælp service.

ER BILEN GÅET I STÅ?

Vil din bil ikke starte, er den gået helt i stå, eller ser du et rødt advarselstegn? Der kan nemlig være flere årsager til det, og nogle gange kan vi hjælpe dig til at få gang i bilen igen ved blot at rådgive dig via telefonen. Ring til os og få hjælp nu.